Kostnadsfria nedladdningar

Testa våra produkter eller ladda ned gratisverktyg

För att verkligen se fördelarna med våra produkter rekommenderar vi att du laddar ned en testversion och ser vad den går för. De flesta är fulla produktversioner som är tidsbegränsade till 30 dagar.

Behöver du teknisk hjälp under utvärderingen?

Kontakta Inuits support så hjälper vi dig med dina frågor. Du kan även beställa ett personligt webinar eller möte av supporten.
Telefon: 08-753 05 10 eller support@inuit.se

Gratisverktygen är mycket uppskattade och rekommenderas varmt.

Ladda ned kostnadsfri utvärdering

Oftast fulla versioner av produkterna som är tidsbegränsade.
Expandera alla Avecto
Avecto Defendpoint
Avecto Defendpoint är en proaktiv och modulärt klientsäkerhetsprodukt som skyddar ditt operativsystem, användare och företagsdata. Defendpoint tillhandahålla skydd i tre lager för att övervinna okända hot och säkerställa att användarupplevelsen fortfarande prioriteras högt. 
BlockMaster Security
BlockMaster SafeConsole
SafeConsole ger full kontroll på en organisations SafeStick och utökar funktionerna i SafeStick som att konfigurera lösenord policies, fjärråterställning av lösenord, aktivera övervakning och granskning för efterlevnad av policies mm.
Blockmaster SafeStick
SafeStick är ett säkert USB-minne som omedelbart skyddar all lagrad data automatiskt med hårdvarukryptering och ett starkt lösenord.
Capricode
SyncShield - Mobile Device Management
SyncShield är en kraftfull Mobile Device Management (MDM) som tillgodoser organisationers behov av effektiv hantering av mobila enheter som iPhone, Ipad, Android, Windows och Symbian.
SyncShield MDM for Service Providers
SyncShield MDM for Service Providers är en kraftfull Mobile Device Management (MDM) lösning utvecklad för driftpartners som vill erbjuda MDM tjänster till sina kunder.
Check Point
Check Point Endpoint Security
För att försvara sig mot hela spektrat av endpoint attacker kombinerar Check Point Endpoint Security alla klientsäkerhetsfunktioner i en enda, centralt administrerad agent och erbjuder en total säkerhetlösning med en enkel användarupplevelse.
Check Point Security Gateways
Check Point Security Gateways är en flexibel säkerhetslösning som kan anpassas efter dina behov. Komponenter som ingår är: Security Appliances, Security Software blades, Virtualization Security och Remote Access.
Check Point Security Management
Check Points unika managementlösning finns att få som appliance eller som programvara. Båda erbjuder samma unika förmåga att från en central punkt för hantera alla Check Points produkter.
Cryoserver
Cryoserver - Email Archiving
Cryoserver ™ är en säker, snabb och pålitlig arkiveringslösning för epost. Cryoserver gör det möjligt för organisationer att samla in, lagra och spara alla e-post och snabbmeddelanden säkert och ”temper proof”. Användare kan snabbt och enkelt hitta bland all epost och bilagor återfinns.
CryoSPE – Email Archiving for SPE
Cryoserver Server Provider Edition (CryoSPE) gör det möjligt för Internet Service Providers (ISP), SaaS-företag och webbhotell att gå in i marknaden för epostarkivering med en extra intäktsgenererande tjänst som bräddar deras utbud.
Cryptshare
Cryptshare
Med Cryptshare kan du överföra stora filer och mellan många olika typer av enheter vilket ökar rörligheten och avlastar epostsystemet. Cryptshare kan integreras med MS Outlook och Lotus Notes.
ManageEngine
ManageEngine AD360
AD360 är en integrerad lösning för att förenkla och effektivisera er Active Directory och Exchange hantering. Produkten har alla nödvändiga funktioner för att uppfylla de behov av Identity och Access Management (IAM) som en organisation med Windowsmiljö kan tänkas ha.
ManageEngine ADAudit Plus
ADAudit Plus är ett företagsövergripande Active Directory förändrings- och granskningsprogramvara med rapporter och varningar som adresserar IT-administratörens krav på säkerhet, granskning och efterlevnad.
ManageEngine ADManager Plus
ADManager Plus förenklar Active Directory administration och rapportering över hela företaget. Med ADManager Plus kan du lägga mindre tid på att hantera vardagliga AD-uppgifter och enkelt delegera rutinuppgifter till helpdesk.
ManageEngine ADSelfService Plus
ADSelfService Plus är en säker webbaserad portal för lösenordsåterställning och AD-uppdateringar för slutanvändare.
ManageEngine Applications Manager
Applications Manager övervakar tillgänglighet och prestanda och hjälper företag att säkerställa hög tillgänglighet och prestanda för sina affärskritiska system.
ManageEngine AssetExplorer
AssetExplorer är en omfattande lösning för inventariehantering som ger företag möjlighet att från en central punkt lokalisera och hantera inventarier enkelt och effektivt oavsett om de är IT-relaterade eller ej.
ManageEngine Dektop Central
Desktop Central är en webbaserad lösning för administaration och rapportering av Windows servrar och klienter. Lösningen kan hantera 1000-tals servrar och klienter och automatisera all typ av systemadministration.
ManageEngine DeviceExpert
DeviceExpert är en webbaserad lösning för nätverkskonfiguration, förändring och efterlevnadskontroll (NCCCM) för switchar, routrar, brandväggar och andra nätverksenheter. DeviceExpert hjälper administratörer att ta total kontroll över hela livscykeln för hantering av enhetskonfigurationer.
ManageEngine EventLog Analyzer
EventLog Analyzer är en webbaserad, agentlös och realtidsbaserad mjukvara för övervakning och administration av event- och applikationsloggar.
ManageEngine Firewall Analyzer
Firewall Analyzer är en webbaserad lösning för analys och rapportering av brandväggsloggar. Ingen agent behöver installeras på de övervakade systemen.
ManageEngine IT360
IT360 är en integrerad lösning för hantering av hela nätverket och ger en holitsisk bild av infrastrukturen. 360 gradig integrering av teknik, människor och processer - ITIL.
ManageEngine Mobile Device Manager Plus
ManageEngine Mobile Device Manager Plus hjälper företag att utföra mobile device management (MDM) för att konfigurera och säkra mobila enheter, och gör det möjligt att utföra MDM-administration från en central plats.
ManageEngine MSP Center Lite
MSP Center Lite är en agentbaserad lösning för fjärrhantering särskilt utformad för Managed Service Providers (MSPs). Hantera datorerna oavsett var de befinner sig.
ManageEngine MSP Center Plus
MSP Center Plus är en integrerad lösning för nätverksövervakning på distans som hjälper Managed Service Providers leverera IT Automation tjänster till sina kunder.
ManageEngine NetFlow Analyzer
NetFlow Analyzer är en lösning för analys och undersökning av nätverkstrafik som innehåller administrationsverktyg för routrar, switchar och WAN acceleratorer. NetFlow Analyzer stödjer sFlow, jFLow, IPFIX och Netstream.
ManageEngine OpManager
OpManager är en komplett lösning för nätverksövervakning som erbjuder avancerad övervakning av routers, WAN, Switches, brandväggar, VoIP-tjänster, fysiska servrar, Virtuella servrar (VMware/ Hyper-V), DNS, MS Exchange, MS SQL och annan IT-infrastruktur.
ManageEngine OpStor
OpStor är en övervakningslösning för heterogen lagringsinfrastruktur som hjälper företag att övervaka sina lagringsresurser.
ManageEngine Password Manager Pro
Password Manager Pro är en säker förvaringsplats och hantering av delad känslig information i företag såsom lösenord, dokument och digitala identiteter.
ManageEngine Security Manager Plus
Security Manager Plus är en sårbarhetsskanner som upptäcker sårbarheter i nätverket och åtgärdar dem.
ManageEngine ServiceDesk Plus
ServiceDesk Plus integrerar dina supportärenden och inventarier för att hjälpa dig att effektivisera din IT. Den hjälper dig att implementera ITIL ”best practices” och att lösa dina incidenter och problem i tid. ServiceDesk Plus är en mycket anpassningsbar, smart och flexibel helpdesklösning.
ManageEngine ServiceDesk Plus - MSP
ServiceDesk Plus - MSP är en webbaserad ITIL-baserad kundtjänstmjukvara med integrerad Inventeringsmodul byggd speciellt för Managed Service Providers.
ManageEngine SharePoint Manager Plus
SharePoint Manager Plus är en webbaserad Sharepoint lösning för hantering, övervakning och rapportering. Övervaka och hantera Sharepoint i din interna miljö och på Office 365- servrar, samt övervaka förändringar i säkerheten. Få fördefinierade rapporter för att hantera innehåll som lagras och lagringsutrymme på Sharepointservrar, samt arkivera audit-loggdata granskningsloggdata.
ManageEngine Social IT Plus
ManageEngine Social IT Plus är ett privat socialt nätverk byggd exklusivt för IT. Med Social IT Plus, kan IT-personal ha en social portal för att samarbeta och umgås med sina medarbetare i realtid.
ManageEngine SupportCenter Plus
SupportCenter Plus är ett kundsupportsprogramvara som effektivt hanterar supportsystem för alla typer av företag som vill tillhandahålla en framstående kundservice till ett överkomligt pris.
New Boundary Technologies
New Boundary Prism Suite
Prism Suite är en helt integrerad Windowskonfigurationslösning med enkel och automatiserad mjukvarudistribution, hantering av IT-inventarier och patchhantering.
New Boundary PwrSmart
PwrSmart är en enkel, automatiserad energisparlösning för PC som från centralt håll styr energisparinställningarna och energiförbrukningen på arbetsstationerna.
Trustwave
Trustwave Email Content Manager
Trustwave Email Content Manager är en e-postfilterlösning för Microsoft Exchange Server som hjälper organisationer att skapa en säker miljö för anställda, fri från trakasserier och stötande material.
Trustwave MailMarshal Service Provider Edition
Trustwave MailMarshal Service Provider Edition (SPE) är en lösning för Managed Service Providers (MSP:s) och Internetleverantörer, vilket möjliggör kompletta driftade tjänster för e-postsäkerhet.
Trustwave Secure Email Gateway
Trustwave Secure Email Gateway är en mångsidig, kraftfull och skalbar e-postsäkerhetslösning kompatibel med alla nätverksmiljöer. Den integrerar e-postskydd, anti-spam, inkommande/utgående innehållsanalys, efterlevnad av policies, skydd mot dataläckage och rapportering.
Trustwave Secure Email Server
Trustwave SES upprätthåller automatiskt säkerhetspolicies och utnyttjar sig av innehållsövervakning och filtreringsteknologi för att möta standarder för regelefterlevnad och skydd mot dataläckage.
Trustwave Secure Web Gateway
Trustwave Secure Web Gateway är en Unified Web Security Gateway lösning som levererar patenterad aktiv realtids innehållsanalys, URL-filtrering, innehållscaching och applikationskontroll.
Trustwave Web Filtering and Reporting Suite
Trustwave Web Filtering and Reporting Suite är en appliance-baserad lösning för URL-filtrering, övervakning i realtid, rapportering och applikationskontroll.
Trustwave WebMarshal
Trustwave WebMarshal är en mjukvarubaserad säkerhetswebbgateway som kontrollerar all inkommande och utgående webbtrafik och har ett regelverk där surftrafiken kan styras i detalalj.
Wave
Wave Data Protection
Wave Data Protection gör skyddsmurar irrelevanta. Wave aktiverar och hanterar de självkrypterade diskar (SEDS) och trusted platforms modules (TPMS), eller säkerhetschips, som alla redan är inbäddade i många enheter.

Gratisverktyg

Verktyg som är helt gratis för alla att använda
Expandera alla ManageEngine
Free Active Directory Tools

Free Active Directory Tools är ett paket där det ingår mer än tio användbara verktyg som hjälper till att effektivisera hanteringen av Active Directory information.

Free Exchange Health Monitor

Exchange Health Monitor övervakar viktiga parametrar i Exchange 2003-servrar och Exchange 2007-servrar.

Free HyperV Performance Monitor Tool

HyperV Performance Monitor Tool vervakar viktiga parametrar för Microsoft Hyper V-plattformen.

Free SharePoint Health Monitor Tool

Övervakar SharePoint miljöer såsom SharePoint Site, IIS server, MSSQL server och Host-server.

Free VM Health Monitor

VM Health Monitor övervakar viktiga parametrar för VMWare ESX och VMWare ESXi servrar.

Free Windows Health Monitor Tool

Windows Health Monitor övervakar viktiga parametrar på Windowsservrar.