Professional Services

Tillsammans med våra partners erbjuder vi en rad olika tjänster för att ni som kund ska få ut det bästa av de lösningar vi levererar.

Stöd hela vägen

Vi på Inuit vill hjälpa och stötta våra partners och kunder med installation, uppgradering, att jobba proaktivt och att vara med i utvecklingen av er verksamhet och nyttjandet av er lösning.

Om ni funderar på, eller redan köpt en eller flera av de lösningar vi tillhandahåller kan vi eller någon av våra samarbetspartner hjälpa er komma igång eller ta nästa steg. Vi finns som ett stöd för er hela vägen.

Med våra erfarna konsulter erbjuder vi ett flertal tjänster i syfte att underlätta, utveckla och förbättra er verksamhet med hjälp av våra lösningar.

Exempel på tjänster vi erbjuder

Teknisk expertis

Vi hjälper er med installation eller uppgradering av systemet. Kanske behöver ni konfigurera om något eller aktivera ny funktionalitet

Kom-igång-paket (onboarding)

När ni precis köpt ert system kan vi hjälpa er komma igång. Vi kör workshops där vi går igenom funktioner och hur systemet bäst kan användas i er organisation. Vi gör konfigureringen tillsammans och direkt i ert system. På så vis kan ni lära er systemet samtidigt som det anpassas efter era önskemål.

Process- och applikationsstöd

Hur ser era processer ut? Hur utnyttjar man systemet på bästa sätt för att stödja verksamheten? Vi hjälper er med att kartlägga och tydliggöra era processer för att sedan konfigurera systemet därefter.

Utbildning

Behöver flera i organisationen utbildning? Vi kan sätta upp utbildningsdagar eller workshops för att på bästa sätt höja er kompetens på applikationerna och hur ni tillämpar dem i er verksamhet.

Systemadministration

Vi kan ta rollen som systemförvaltare eller ansvarig för den dagliga systemadministrationen.

Förvaltning

Ett förvaltningsavtal ger er möjlighet till kontinuerliga möten och uppföljningar med en dedikerad kundansvarig hos Inuit.

Integrationer

Integrationer spelar en avgörande roll för att effektivisera verksamheter, stärka konkurrenskraften och möta de ökande kraven på digitalisering. Våra tjänster erbjuder möjligheten att skapa sömlösa integrationer både mellan våra erbjudna lösningar och era befintliga verksamhetssystem.

Våra konsulter

Andreas Ridderstedt
andreas.ridderstedt@inuit.se
Christer Forsberg
christer.forsberg@inuit.se
Mathias Karlsson
mathias.karlsson@inuit.se
Mattias Sundberg
mattias.sundberg@inuit.se
Robert Lundgren
robert.lundgren@inuit.se
Tahir Önal
tahir.onal@inuit.se
Tobias Wedin
tobias.wedin@inuit.se

Vad kan vi hjälpa er med?

Hör av er och berätta vad ni behöver hjälp med så tar vi det därifrån.

Du kan även nå oss på 08-753 05 10.