Våra tillverkare

Vi är stolta över våra innovativa tillverkare som vi utvecklar på vår marknad.

BullWall

BullWall är ett innovativt IT-säkerhetsföretag som har hittat ett innovativt sätt att hjälpa organisationer att skydda sig mot den ökade hotbilden från ransomware. Istället för att fokusera på att förhindra intrång inriktar sig denna lösning istället på att hitta och larma om infektionen, förhindra att den sprider sig och säkerställa snabb återställning. RansomCare ger kunden en försäkring för att en infektion inte blir ett utbrott, att affärskritisk verksamhet kan fortgå och att verksamhetskritisk information inte försvinner.

PointSharp

PointSharp GmbH (f.d. Cryptshare) tillhandahåller kommunikationslösningen Cryptshare som gör att du kan skicka e-post och filer av alla storlekar säkert och smidigt med en detaljerad loggning av förloppet för att uppfylla säkerhets- och compliance krav.

ManageEngine

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation.

New Boundary Technologies

New Boundary Technologies är en ledande leverantör av enkla, automatiserade och granulära lösningar som gör det möjligt för organisationer att ta kontroll över sin IT-miljö och fjärrutrustning. 

Mest känd är de för sin helt integrerade lösning för konfiguration av Windows som innehåller enkel och automatiserad mjukvaruutrullning, IT asset management och patchhantering.

Safend

Safend Data Protection Suite skyddar känslig data före överföringen via omfattande datakryptering, port och enhetsbegränsning samt kontroll och inspektion av innehåll. Förutom säkerhetsaspekten så hjälper lösningen organisationer att uppfylla krav från förordningar som GDPR, SOX, HIPAA, PCI, FISMA. Safend har framgångsrikt implementerats på företag, myndigheter, hälsovårdsorganisationer och medelstora företag över hela världen.

Trustwave

Trustwave hjälper organisationer att bekämpa cyberbrottslighet, skydda data och minska säkerhetsrisken. Med moln och on-premise lösningar, integrerad teknik och ett team av säkerhetsexperter, etiska hackare och forskare möjliggör de för organisationer att förändra hur de arbetar med informationssäkerhet och compliance.

WithSecure (tidigare F-Secure for Business)

WithSecure minskar klyftan mellan upptäckt av säkerhetsrisker och motåtgärder med hjälp av den oöverträffade intelligensen som finns hos hundratals av branschens främsta konsulter, miljontals enheter som kör deras prisbelönta programvara och innovationer inom artificiell intelligens. Världens största banker, flygbolag och företag litar på WithSecure för att hjälpa dem bekämpa världens mest avancerade hot.

Utforska våra produkter

Vårt nära samarbete med våra tillverkare gör att vi kan erbjuda våra kunder fantastisk kundupplevelse.

Se våra produkter