Våra tillverkare

Vi är stolta över våra innovativa tillverkare som vi i nära samarbete utvecklar på vår marknad och ger service till våra kunder.
testing
manageengine

ManageEngine

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar. Organisationer förlitar sig på deras produkter för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. ManageEngine ingår i ZOHO Corporation.
testing
new-boundary-technologies-logo

New Boundary Technologies

New Boundary Technologies är en ledande leverantör av enkla, automatiserade och granulära lösningar som gör det möjligt för organisationer att ta kontroll över sin IT-miljö och fjärrutrustning. 

Mest känd är de för sin helt integrerade lösning för konfiguration av Windows som innehåller enkel och automatiserad mjukvaruutrullning, IT asset management och patchhantering.

testing
pointsharp-logo2-1

Pointsharp

PointSharp (f.d. Cryptshare) tillhandahåller kommunikationslösningen Cryptshare som gör att du kan skicka e-post och filer av alla storlekar säkert och smidigt med en detaljerad loggning av förloppet för att uppfylla säkerhets- och compliance krav.
testing
SAFEND_logo-500

Safend

Safend Data Protection Suite skyddar känslig data före överföringen via omfattande datakryptering, port och enhetsbegränsning samt kontroll och inspektion av innehåll. Förutom säkerhetsaspekten så hjälper lösningen organisationer att uppfylla krav från förordningar som GDPR, SOX, HIPAA, PCI, FISMA. Safend har framgångsrikt implementerats på företag, myndigheter, hälsovårdsorganisationer och medelstora företag över hela världen.
testing
TW-logo-color-250

Trustwave

Trustwave hjälper organisationer att bekämpa cyberbrottslighet, skydda data och minska säkerhetsrisken. Med moln och on-premise lösningar, integrerad teknik och ett team av säkerhetsexperter, etiska hackare och forskare möjliggör de för organisationer att förändra hur de arbetar med informationssäkerhet och compliance.
testing
withsecure_logo_charcoal_black-200

WithSecure

WithSecure minskar klyftan mellan upptäckt av säkerhetsrisker och motåtgärder med hjälp av den oöverträffade intelligensen som finns hos hundratals av branschens främsta konsulter, miljontals enheter som kör deras prisbelönta programvara och innovationer inom artificiell intelligens. Världens största banker, flygbolag och företag litar på WithSecure för att hjälpa dem bekämpa världens mest avancerade hot.

Utforska våra produkter

Vårt nära samarbete med våra tillverkare gör att vi kan erbjuda våra kunder fantastisk kundupplevelse.

Se våra produkter