ManageEngine får utmärkelsen Gartner Peer Insights Customers Choice for Unified Endpoint Management Tools

ManageEngine får utmärkelsen Gartner Peer Insights Customers Choice for Unified Endpoint Management Tools

Inuits leverantör ManageEngine har återigen blivit tilldelad utmärkelsen Gartner® Peer Insights™ Customers Choice i Voice of the Customer for Unified Endpoint Management Tools.

Att sätta kunderna i centrum är grundstenen i både vår och ManageEngines verksamhet. Vi är övertygade om att detta erkännande bekräftar ManageEngine engagemang för ständig innovation och förbättring för att ännu mer effektivt möta kundernas behov.

Detta års erkännande är tredje gången ManageEngine mottar denna utmärkelse i denna kategori.

Voice of the Customer for Unified Endpoint Management Tools

"Voice of the Customer" sammanställer Gartner Peer Insights recensioner till insikter för IT-beslutsfattare. På marknaden för verktyg för unified endpoint management (UEM) har Gartner Peer Insights publicerat 1 156 recensioner och betyg under den 18-månadersperiod som slutade den 31 december 2023.

ManageEngine är en av tre leverantörer som erkänns som Customers’ Choice, med 218 recensioner där 89% av användarna uttrycker att de är villiga att rekommendera vår lösning till andra. Det genomsnittliga betyget på 4,5 av 5 speglar kunders tillfredsställelse med 94% som ger fyra eller fem stjärnor. Våra produktfunktioner, implementeringsprocess och försäljnings- och supportupplevelser har också fått betyg på 4,5 eller högre av våra kunder.
Utforska rapporten för ytterligare insikter.

manaageengine-peer-insights-report-2024

Feedbacken från våra kunder

"ManageEngine Endpoint Central är ett fantastiskt verktyg för min avdelning. Det är funktionsrikt och erbjuder många olika sätt att utföra vanliga uppgifter. Det gör mitt liv enklare som administratör."
Senior systemingenjör inom IT-programvara (oktober 2023)

 

"Endpoint Central har varit en ovärderlig resurs för att underlätta hanteringen av vår IT-avdelnings endpoints. Från patch-distribution till fjärrsessioner för felhantering, vi förlitar oss på Endpoint Central varje dag för en mängd olika uppgifter. Tidigare använde vi flera lösningar för olika uppgifter, och allt var kaos att hålla ordning på och hantera. Endpoint Central ersatte dessa verktyg och gav oss ett bättre sätt att hjälpa våra kunder."
Senior Client Support Specialist inom utbildningssektorn (februari 2024)

 

"Endpoint Central är otroligt lätt att använda för hantering av endpoints från en enda konsol."

Manager, IT-säkerhet och riskhantering inom transportsektorn (november 2023)

Recensionerna är översatta från engelska. Du kan läsa fler recensioner för ManageEngine Endpoint Central här.

Ett stort tack till vår kunder!

Vi vill rikta vårt hjärtliga tack till våra fantastiska kunder för att ni delar er värdefulla feedback och recensioner och för att ni låter oss vara en del av er resa. Ert förtroende och stöd har gjort detta möjligt.

Varför våra kunder väljer ManageEngine Endpoint Central

ManageEngine Endpoint Central är en omfattande, kraftfull lösning för unified endpoint management and security (UEMS) som hjälper dig att hantera och säkra dagens digitala arbetsplats över olika enhetstyper och operativsystem genom en enhetlig konsol och agent.

Vi stödjer hela livscykelhanteringen av enheter och kompletterar den med våra säkerhetsfunktioner. Endpoint Central automatiserar hela livscykelhanteringen av endpoints från start till mål. Robust fjärrfelsökning, självbetjäningsfunktioner och proaktiv analys hjälper till att minska driftstopp och förbättra den totala användarupplevelsen.

Kontakta Inuit för alla typer av frågor. Läs mer och testa Endpoint Central här.

Subscription Icon Illustrations

Prenumerera på nyheter