ManageEngine lanserar molnbaserad endpoint-hantering för MSP:er

ManageEngine lanserar molnbaserad endpoint-hantering för MSP:er

Inuits leverantör ManageEngine presenterar nu Endpoint Central MSP Cloud, en innovativ lösning som tar full nytta av molnets skalbarhet, flexibilitet och effektivitet för att underlätta fjärrövervakning och hantering av enheter för Managed Service Providers (MSP:er). Med denna lansering tar ManageEngine även ett stort steg mot sin vision om att erbjuda en enhetlig plattform för MSP.

Molnversionen av Endpoint Central gör det möjligt för serviceleverantörer att fokusera på att lösa sina kunders IT-utmaningar och växa sina verksamheter utan att oroa sig för operativa komplexiteter. Endpoint Central MSP Cloud erbjuder RMM-funktioner för enheter, vilket gör det möjligt för MSP:er att automatisera vardaglig hantering och säkerhet och vara tillgängliga för att hjälpa kunder med deras behov.

Erik Tjärnkvist, Produktchef på Inuit

Höjdpunkter från Endpoint Central MSP Cloud inkluderar:

  • Omfattande stöd för olika enheter och operativsystem
  • En enda agent med kraftfulla funktioner inom enhetshantering, säkerhet och regelefterlevnad
  • Inbyggd fjärråtkomst och felsökning utan behov av ytterligare installationer eller agenter
  • Omfattande automatisering av tredjepartsuppdateringar för olika typer av enheter och miljöer
  • Starka tredjepartsintegrationer och ett omfattande API-ekosystem som främjar interoperabilitet med MSP:ers befintliga verktyg

Endpoint Central MSP finns sedan tidigare i en on-premises version.

Tillgänglighet

Endpoint Central MSP Cloud finns tillgängliga att testa. Kontakta oss på sales@inuit.se eller 08-753 05 10 för att för en online-demo eller prisförfrågan. 

Om ManageEngines MSP lösningar

ManageEngines MSP lösningar är exklusivt utformade för tjänsteleverantörer. Sviten omfattar ett brett utbud av funktioner MSP:er behöver för att leverera exceptionella tjänster och effektivisera sin egen verksamhet, inklusive identitets- och åtkomsthantering, fjärrövervakning och hantering, professionell tjänsteautomatisering och cybersäkerhetstjänster. För mer information, besök vår MSP-sida.

Prenumerera på nyheter