ManageEngine Change Management ITSM - Helpdesk Teknik

Så fungerar change management i ServiceDesk Plus

Vi har i flera artiklar på vår blogg bjudit på tips och råd om change management & förändringsledning och i whitepaperet Change Management i praktiken tog vi på oss uppgiften att ge en inblick i hur change management fungerar i praktiken. Det visade sig vara en gedigen uppgift och slutresultatet inkluderar allt från förändringspsykologi till praktiska tips från erfarna change managers.

För att lyckas med Change Management behöver man ett stödsystem som stödjer dessa processer och det skall titta närmare på nu.

ITSM-lösning som stödjer dina change-processer

ServiceDesk Plus från ManageEngine heter vår service management lösning och change management är en viktig del i denna lösning.

I september 2023 så lanseras en ny omarbetad change-modul till ServiceDesk Plus. När vi har mer material kommer vi lägga upp det här. För dig som är kund rekommenderar jag att du se inspelningen av vår online training om den nya change-modulen.

 

UPPTÄCK SERVICEDESK PLUS

 

Markus Arvidsson

Markus brinner för teknik som skapar värde för verksamheten. Han delar med sig av intressanta artiklar, lyfter fram specialister inom olika områden samt reflekterar om säkerhet och smarta IT-system.
Subscription Icon Illustrations

Prenumerera på bloggen

Håll koll på senaste nytt genom att prenumerera.
Vi levererar nyheterna direkt i din inkorg!