ManageEngine Change Management ITSM - Helpdesk Teknik

Så fungerar change management i ServiceDesk Plus

Publicerad 2016.

Vi har i flera artiklar på vår blogg bjudit på tips och råd om change management & förändringsledning och i whitepaperet Change Management i praktiken tog vi på oss uppgiften att ge en inblick i hur change management fungerar i praktiken. Det visade sig vara en gedigen uppgift och slutresultatet inkluderar allt från förändringspsykologi till praktiska tips från erfarna change managers.

För att lyckas med Change Management behöver man ett stödsystem som stödjer dessa processer och det skall titta närnare på nu.

ITSM-lösning som stödjer dina change-processer

visualize-and-automate-change-enablement-processesServiceDesk Plus från ManageEngine heter vår lösning för en ITIL-baserad servicedesk och change management är en viktig del i denna lösning. I videon nedan får du en genomgång av hur change management fungerar i ServiceDesk Plus där du kan bygga det eget workflow.


Mer om ServiceDesk Plus Vill du ha mer djupgående information rekommenderar vi vår on-demand training.

 

Markus Arvidsson

Markus brinner för teknik som skapar värde för verksamheten. Han delar med sig av intressanta artiklar, lyfter fram specialister inom olika områden samt reflekterar om säkerhet och smarta IT-system.