Professional Services

Tillsammans med våra partners erbjuder vi en rad olika tjänster för att Ni som kund ska få ut det bästa av de lösningar vi levererar.

Vi på Inuit vill hjälpa och stötta våra partners och kunder med installation, uppgradering eller att jobba proaktivt och vara med i utvecklingen av er verksamhet och nyttjandet av er lösning.

Om Ni funderar på, eller redan köpt en eller flera av de lösningar vi tillhandahåller kan vi eller någon av våra samarbetspartner hjälpa er komma igång eller ta nästa steg.

Med våra erfarna konsulter erbjuder vi ett flertal professionella tjänster i syfte att underlätta, utveckla och förbättra er verksamhet:
 
 • Komigång-paket
  När ni precis köpt ert system kan vi hjälpa er komma igång. Vi kör en Workshop där vi går igenom funktioner och hur systemet bäst kan användas i er organisation. Vi gör konfigureringen tillsammans och direkt i ert system. På så vis kan ni lära er systemet samtidigt som det anpassas efter era önskemål.

 • Applikations- och processtjänster
  Hur ser era processer ut? Hur utnyttjar man systemet på bästa sätt för att stödja verksamheten? Vi hjälper er med att kartlägga och tydliggöra era processer för att sedan konfigurera systemet i största möjliga mån därefter.

 • Tekniktjänster
  Vi hjälper er med installation eller uppgradering av systemet. Kanske behöver ni konfigurera om något eller få en integration att fungera.

 • Utbildningstjänster
  Behöver flera i organisationen utbildning? Vi kan sätta upp utbildningsdagar eller workshops för att på bästa sätt höja kompetensen och nyttjandegraden hos er.

 • Systemadministration
  Behöver ni hjälp med administration av till exempel ServiceDesk Plus eller Desktop Central? Vi kan ta rollen som systemförvaltare eller ansvarig för den dagliga systemadministrationen.

 • Förvaltning
  Ett förvaltningsavtal ger er möjlighet till kontinuerliga möten och uppföljningar med en dedikerad kundansvarig hos Inuit. Vi ser då bl.a. till att era supportärenden följs upp och att ni har en bra plan för hur ni kan förvalta och förnya er applikation.
 • Extra supporttjänster
  Behöver ni vår assistans utanför våra vanliga öppettider eller extra mycket under en viss period. Prata med oss så ordnar vi det.
 

Hör av er så berättar vi mer!

Fylla i formuläret nedan eller kontakta oss på 08-753 05 10. 

Förfrågan Professional Services

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.