Mobilsäkerhet och administration

Mobilsäkerhet och administration

Det talas mycket om consumerization och BYOD där användarna driver på den tekniska utvecklingen på företagen. Detta har medfört att alltfler mobila enheter som iPhone, iPad, Android och Windows Mobile spridit ut sig utan att IT-avdelningen har kontroll på dessa.

Det finns många fördelar med denna utveckling, såsom ökad produktivitet och större frihet för användarna att utföra sina arbetsuppgifter var de än befinner sig. Samtidigt växer riskerna när alltmer information finns lagrad på mobiltelefonerna och att man som inloggad ofta kommer åt mycket mer genom olika appar.

Under den här sektionen hittar du produkter som höjer säkerheten och möjliggör en smidig hantering av dina smarta telefoner och surfplattor.

Produkter

ManageEngine Mobile Device Manager Plus
ManageEngine Mobile Device Manager Plus hjälper företag att utföra mobile device management (MDM) för att konfigurera och säkra mobila enheter, och gör det möjligt att utföra MDM-administration från en central plats.

SyncShield - Mobile Device Management
SyncShield är en kraftfull Mobile Device Management (MDM) som tillgodoser organisationers behov av effektiv hantering av mobila enheter som iPhone, Ipad, Android, Windows och Symbian.

Wave Tablet Security
Wave Tablet Security utnyttjar den inbäddade säkerheten i hårdvaran på enheten vilket förbättrar prestandan i operativsystemet. Wave integreras med Microsoft DirectAccess och är kompatibel med alla Windows 8 Pro surfplattor (tillgängliga från Acer, Dell, HP, Lenovo, Microsoft och Samsung).

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka