Behörighetskontroll

Mobilitet och flexibilitet är en av de största utmaningarna för dagens IT-avdelning. Hotbilden växer samtidigt som medarbetarnas behov av mobilitet ökar. För att skapa säkerhet behöver man system som kontrollerar vem som ansluter till verksamhetens resurser, varifrån de gör det, hur de system ser ut som man ansluter från och vilka resurser som den anställde skall ha åtkomst till. Kanalen som öppnas för informationsflödet måste också vara säker för att inte innebära risk för dataläckage.

Många förknippar behörighetskontroll med krångel, såväl för de anställda som för de som skall sköta systemen. I många fall leder det tyvärr till att man tillåter osäkra system för att inte störa produktiviteten i verksamheten. Inom den här sektionen hittar du lösningar som löser de ovanstående frågeställningarna på ett enkelt sätt som inte innebär stor administration för IT-avdelningen.

Produkter

Deepnet Unified Authentication
Deepnet Unified Authentication är en multi-faktor autentiseringsplattform för anskaffning, förvaltning och kontroll av alla typer av autentiseringsmetoder och användares inloggningsuppgifter, inklusive: OTO Tokens, biometri, Device DNA, PKI certifikat och virtuella smarta kort.

Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka