Inuit välkomnar integrationsspecialisten Robert Lundgren

Inuit välkomnar integrationsspecialisten Robert Lundgren

Inuit är stolta över att välkomna Robert Lundgren, som ansluter sig till oss som Integrationsspecialist. Med en gedigen erfarenhet inom IT och en passion för att hitta innovativa lösningar är Robert ett fantastiskt tillskott till vårt team.

Robert har en bakgrund inom IT i offentlig sektor där han framgångsrikt har arbetat med ITSM, systemförvaltning och förvaltningsledning.

- Robert är den pusselbit vi saknat, då hans kunskap och erfarenhet kommer vara ovärderlig när det gäller att hjälpa våra kunder och partners med sina integrationsbehov, som att integrera våra lösningar med andra verksamhetskritiska system, säger Erik Tjärnkvist, Product Manager på Inuit.

Vad som verkligen utmärker Robert är hans positiva inställning och förmåga att ta sig an utmaningar på ett kreativt och effektivt sätt, vilket han redan hunnit påvisa under sin första tid på Inuit. Oavsett vilken komplex uppgift som dyker upp är Robert redo att hitta de bästa lösningarna.

Inuit erbjuder sina kunder och partners innovativa och effektiva lösningar från de tillverkare vi representerar. Där spelar integrationer en viktig roll för att optimera verksamheter, öka konkurrenskraften och möta de ökande kraven på digitalisering. Vi är glada att ha Robert med i vårt team där han kommer bidra med sin kompetens och passion för att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder och partners.

Prenumerera på nyheter