ManageEngine i 2023 Gartner MQ for Application Performance Monitoring and Observability
2023-08-23

ManageEngine i 2023 Gartner MQ for Application Performance Monitoring and Observability

Inuits leverantör ManageEngine, IT Management divisionen av Zoho, har för den elfte gången blivit erkända i Gartners Magic Quadrant för Application Performance Monitoring and Observability.

Vi tror att Gartners konsekventa erkännande bekräftar dess strategi att leverera omfattande övervakning med förmågan att övervaka applikationsprestanda från en enda plattform.

Enligt Gartner definieras marknaden för application performance monitoring (APM) och observability som mjukvara som möjliggör observation och analys av applikationens hälsa, prestanda och användarupplevelse. Med en analys av styrkor och försiktighetsåtgärder för varje leverantör ger Gartner experter inom infrastruktur och drift (I&O) insikter om marknaden och en översikt över trenderna inom marknaden för APM och observabilitet.

Varför vi tycker att ManageEngines lösning Applications Manager sticker ut:

 • Använder egenutvecklad AI-modell
  Vår AI-kapacitet kommer från ManageEngines egenutvecklade AI-lösning, Zia. Denna inbyggda AI hjälper till att erbjuda intelligenta och proaktiva insikter, optimera prestanda och leverera personliga upplevelser till våra användare.
 • Allt-i-ett-övervakningsplattform
  Komplett lösning för övervakning av applikationsprestanda, infrastruktur och digital upplevelse från en enda konsol.
 • Lätt att komma igång och använda
  Produkterna är enkla att installera och använda. Ladda bara ner och installera produkten, kör den automatiserade analysen och börja övervaka. Så enkelt är det.
 • Kostnadseffektiv övervakningslösning
  Licensmodellen är prisvärd och transparent utan dolda kostnader.

Om Applications Manager

ManageEngines lösning inom APM heter Applications Manager och är en mjukvara för att övervaka prestandan hos viktiga applikationer och infrastruktur. Den ger djup insikt i hur dina applikationer mår och hjälper till att lösa problem snabbt. Applications Manager används av olika organisationer för att förbättra IT-processer, användarupplevelse och affärsresultat.
Mer om Applications Manager

Prenumerera på nyheter