On-premises
On-premises
Denna produkt finns för lokal installation i er IT-miljö eller er valda PaaS-lösning.

Low-code plattform för att bygga affärsapplikationer

AppCreator är en low-code utvecklingsplattform för applikationer som låter utvecklare snabbt bygga kraftfulla anpassade applikationer och lansera dem i sin egna miljö (on-premises).

Så hjälper AppCreator
IT-team

Med sina funktionsrika low-code verktyg hjälper AppCreator till att förenkla för apputvecklare: kräver färre resurser för att arbeta med projekt och tar en tiondel av tiden. IT-team kan samarbeta, utveckla, distribuera och underhålla applikationer (för dator och mobil) och arbetsflöden samtidigt som de tillgodoser behov av datalagringsplats, säkerhet och regelefterlevnad.

ManageEngine Appcreator - Så hjälper AppCreator IT-team

Låt verksamheten bygga affärsapplikationer

En annan strategi är att uppmuntra personal i sin organisation där anställda med liten eller ingen expertis inom apputveckling att skapa
affärs-applikationer med hjälp av low-code och no-code verktyg. IT-team kan fokusera på affärskritiska projekt medan övrig personal skapar lättare affärslösningar. Detta hjälper också till att förbättra teknikinförandet i organisationen vilket ökar synergin mellan verksamhet och IT.

ManageEngine Appcreator - Låt verksamheten bygga affärsapplikationer

Kör dina applikationer i din egen IT-miljö

En on-premises installation ger din organisation fullständig kontroll över dina applikationer. Dina servrar och data är skyddade av dina säkerhetsåtgärder och du bestämmer när du ska uppgradera, schemalägga underhåll och utföra andra administrativa uppgifter.

  • Följ reglerna för datasekretess
  • Få flexibilitet med alternativ för flera distributioner
  • Skydda kritisk data med säkra lösningar
  • Ta äganderätten till dina applikationer

ManageEngine Appcreator - Kör dina applikationer i din egen IT-miljö.

Utvalda funktioner

Formulärbyggare

Dra och släpp över 30 typer av formulärfält för att samla in data som namn, e-postadresser och kundfeedback.

Analys och dashboards

Skapa interaktiva rapporter och dashboards med AppCreators drag-and-drop-gränssnitt. Konvergera data från flera källor och lägg till valfritt antal diagram och widgets för att göra din data lätt att förstå.

Workflows

Använd workflow-byggaren för att automatisera uppgifter i dina applikationer. Dessa uppgifter kan sträcka sig från att skicka e-post och SMS till att aktivera apprelaterade funktioner som att dölja eller inaktivera fält baserat på fördefinierade kriterier.

Avancerade workflows

ManageEngines skriptspråk Deluge, låter dig skapa arbetsflöden utan att behöva omfattande kod.

Påminnelser och aviseringar

Schemalägg uppgifter för att skicka rapporter och evenemangsinbjudningar i tid. Påminn anställda när uppgifter närmar sig. Håll koll på ditt arbete med aviseringar om framsteg eller processavvikelser.

Datavisualisering

Visa din data som listor, kalendrar, sammanfattningar, rutnät, kalkylblad och mer. Sortera din data och hämta den information du behöver. Övervaka dina resultat med anpassade dashboards.

Multiplattformsbyggare

Designa applikationer för dator, mobil och surfplatta på samma gång. Få åtkomst till applikationerna via en webbläsare eller som webbapplikationer på dina mobila enheter.

Mobilappar

Anpassa dina applikationer med en valfri ikon och publicera dem sedan i appbutiker online.

Mobil SDK

Använd AppCreators mobil SDK och UI-kit för att bygga egna appar för iOS och Android för din företagsplattform.

Ladda ner och testa i 30 dagar

Ladda ner en fullt fungerande version av produkten och testa i 30 dagar. Vi bjuder på support under utvärderingsperioden.

Fyll i dina uppgifter för att komma igång.

Säkerhet och övriga funktioner

Dela applikationer

Dela hela din applikation eller delar av den via en offentlig länk eller ett privat e-postmeddelande till användare i din organisation.

Rollbaserad åtkomst

Ge tillgång till bara de formulär och rapporter som är relevanta för varje användare.

Ändringslogg

Använd revisionloggar för att se vem som ändrade poster och när det hände.

Online portal

Använd portaler för att förenkla hur dina kunder och affärspartners interagerar med ditt företags applikationer och data.

Sandbox

När du vill testa modifieringar av din app ser vår säkra sandlåda till att din live-app inte påverkas.

Datamigrering

Importera Excel-data eller konvertera dem från Google Sheets. Om du använder Microsoft Access- eller FileMaker-databaser, kör dem genom våra migreringsverktyg.

Boka demo

Fyll i formuläret för att boka en webbdemo med en av våra specialister.