ManageEngine
Bring IT together

ManageEngine förenklar IT-hantering för organisationer med sitt breda utbud av kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar.

manageengine-500

Organisationer förlitar sig på ManageEngines lösningar för att hantera sina nätverk, datacenter, affärsapplikationer, ITIL helpdesk, IT-tjänster och säkerhet. Inuit har ett långsiktigt och nära samarbete med ManageEngine och erbjuder stöd och support på deras lösningar till kunder och partners.

Lösningsområden

Managing IT together

ManageEngine erbjuder mer än 90 verktyg för att hjälpa dig hantera all din IT-verksamhet, inklusive nätverk, servrar, applikationer, servicedesk, Active Directory, säkerhet, stationära och mobila enheter.

De har byggt verktygen från grunden med integration i åtanke för att se till att du också kan hantera IT tillsammans.

Simplifying IT together

ManageEngine vill göra det enkelt. Och nej, de menar inte begränsad funktionalitet. De menar full funktionalitet, allt du behöver, i ett gränssnitt som inte gör att du vill slänga datorn i väggen. Utöver det är deras applikationer enkla att ladda ner, installera, konfigurera och distribuera. Inga tredje-parts produkter behövs.

Deras produktfilosofi drivs av dig och de har byggt ett starkt internt FoU-team för att backa upp det. De har över 4 000 anställda som arbetar dygnet runt för att göra dina produktförfrågningar till verklighet.

Valuing IT together

Dyrare betyder inte alltid bättre. Faktum är att ManageEngine har fokuserat sitt arbete på internt utvecklade lösningar där enkelhet och transparens är vägledande när de tar fram IT management-lösningar.

De betalar inte extra för ett aggressivt säljteam eller kostsamma konsulter och kan på så sätt överföra dessa besparingar till dig. Prissättningen har inga dolda kostnader.

Bringing your IT together

I slutändan handlar din IT om dina behov. När du förbereder dig inför kommande IT-utmaningar kommer ManageEngine finnas där och utveckla nya lösningar, integrationer och andra framsteg som bara kan komma från ett företag som är engagerade i sina kunder.

Som en division av Zoho Corporation fortsätter de pusha för en nära koppling mellan affärsverksamheten och IT som du måste ta tillvara på för att inte missa framtida möjligheter.

Alla produkter kan du testa gratis.