ManageEngine Teknik

Password Manager Pro får en ny och förbättrad användarupplevelse

Denna artikel är från 2017. Idag är Password Manager Pro i version 12.

Nu kommer Password Manager Pro i version 9.0 som bjuder på ett nytt gränssnitt (UI) för att ge en förbättrad användarupplevelse. Det nya utseendet innebär även att det går snabbare att jobba i lösningen och att användarvänligheten har satts i centrum.

Användare i lösningen kommer att kunna navigera mellan flikar snabbare än tidigare och få tillgång till information med färre sidladdningar. Gränssnittet har en responsiv design som är optimerad för att ge en bra användarupplevelse oavsett vilken typ av enhet som används.

Introduktion till det nya gränssnittet

I denna video på sju minuter får du en introduktion till det nya gränssnittet samt den nya funktionaliteten som tillkommit.


Vad är Password Manager Pro?

Password Manager Pro är en lösning för organisationer som vill skaffa sig kontroll över behörigheter till systemresurser. Man brukar prata om privileged accounts vilka har höga behörigheter och om de hamnar i fel händer medför det en stor säkerhetsrisk. Att ge rätt access till de som verkligen behöver det är nyckeln till en väl fungerande privileged password management funktion.

Genom att tilldela behörigheter via Password Manager Pro har du full kontroll över vilka som har rättighet att komma åt olika resurser och du kan när som helst häva behörigheten. Du minskar även behovet av lösenord i teknikers vardag utan de kan direkt logga in på sustemresurser från vertyget. Dessutom har du full spårbarhet på vem som gjort vad vilket kan vara ett krav för att uppfylla regelverk som PCI,  ISO 27001 och GDPR. 
Mer information hittar du här

 

Mer Vill du veta mer? Se vårt webinar om Password Management  

Erik Tjärnkvist

Erik brinner för affärsutveckling, försäljning och ledarskap. Skriver om lösningar och utmaningar både från ett tekniskt och affärsstrategiskt perspektiv som ni som organisation står inför.
Subscription Icon Illustrations

Prenumerera på bloggen

Håll koll på senaste nytt genom att prenumerera.
Vi levererar nyheterna direkt i din inkorg!