Inuits Partnerprogram

Vad får du som guld- eller platinapartner till Inuit?

 • En dedikerad Channel Manager
  Vi har bra lösningar, vi är aktiva på marknaden och vi vet att kunderna uppskattar våra produkter. På samma sätt är det mycket viktigt för oss att våra partners känner att vi alltid stödjer dem på bästa sätt. För våra viktigaste partners kommer någon av våra ”Inuiter” att fungera som er primära kontaktperson och hjälpa er och se till att ni alltid får bästa stöd.
 • En dedikerad Service Manager
  Även om vi har bra lösningar vet vi att kunder och partners ibland behöver hjälp för att lösa problem etc. Vi vill att våra viktigaste partners skall ”brinna” lika mycket för lösningarna som vi gör - och då behövs kompetens. Därför är det viktigt för oss att vi håller en mycket hög kvalitet i allt vi gör på vår teknikavdelning. Som guld- eller platinapartner till Inuit kommer en av våra ”Inuiter” på teknikavdelningen att fungera som ansvarig för kvalitetsnivåer gällande support, installationer, utbildningar och certifieringar.
 • Innovativa lösningar som möter kundbehov på ett intelligent sätt med mycket högt ställda kvalitetskrav
  Detta är vårt varumärke, vårt kännetecken. Många kunder och partners som jobbat med oss länge ställer frågan: ”Vad är nu på gång på produktsidan?” Vi är mycket selektiva med vilka leverantörer vi representerar på den svenska marknaden och som guld- eller platinapartner till Inuit får du en unik tillgång till vår ”kristallkula” där vi ser innovativa lösningar på dagens och morgondagens problem.
 • Förtur till leads och färdiga affärsmöjligheter
  Inuit har ensamrätt på distributionen av våra innovativa lösningar. Det ger oss ett stort flöde av nya, intresserade slutkunder varje vecka. Vi hjälper dessa kunder med den initiala kontakten och teknikfrågor, varefter vi involverar våra viktigaste partners i kontakten för att förverkliga affärsmöjligheten för såväl partner som slutkund. Se till att bli en av de som blir rekommenderad.
 • Gratis expertsäljare
  Att ha säljare är dyrt. Att utbilda dem är ännu dyrare. Som guld- eller platinapartner får du gratis använda våra expertsäljare för att vinna affärer hos dina viktigaste kunder – affärer inom våra specialområden. På köpet kommer era egna kunskaper att växa för varje besök ni gör tillsammans!
 • Gratis expertkonsulter
  Att ha duktiga konsulter är nödvändigt. Att ta dem ur produktion för att utbilda sig på specialområden är dyrt. Vi ger dig möjlighet att sälja Inuits expertkonsulter och tjäna marginalpengar på både försäljningen av produkter och konsulttid.
 • Välkomstpaket med gratis licenser för den egna organisationen
  Vi vet att vi har bra lösningar. Vi vill gärna att fler skall få möjlighet att själva uppleva detta. För att du som partner skall kunna möta dina slutkunder med egna erfarenheter av våra lösningar vill vi att ni själva använder våra produkter i er egen organisation. För de av våra lösningar som ni väljer att certifiera tekniker och säljare för bjuder vi på gratis produkter.
Inuits PartnerprogramPartnerportalDealregistrering
Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka