Nätverksadministration

Dagens nätverk är en komplex miljö. Ständigt kommer nya krav och önskemål från användarna vilket i sin tur måste vägas mot övergripande säkerhet och produktivitet. Sedan Inuit grundades har vår plats på marknaden varit att hitta de smarta och enkla verktygen som hjälper IT-avdelningarna med affärskritiska problem.

Under den här sektionen hittar du produkter som hjälper dig att administrera IT-miljön utifrån ett nätverksperspektiv. Gemensamt för lösningarna är att de kombinerar den lilla lösningens enkelhet och användarvänlighet med de mycket större och dyrare lösningarnas komplexa funktionalitet. Här finns produkter för övervakning av nätverket, servers, applikationer, databaser, administration, trafikanalys av brandväggar och nätverksflöden, logghantering, AD och mycket mer.

Produkter

ManageEngine Applications Manager
Applications Manager övervakar tillgänglighet och prestanda och hjälper företag att säkerställa hög tillgänglighet och prestanda för sina affärskritiska system.

ManageEngine EventLog Analyzer
EventLog Analyzer är en webbaserad, agentlös och realtidsbaserad mjukvara för övervakning och administration av event- och applikationsloggar.

ManageEngine Exchange Reporter Plus
ManageEngine Exchange Reporter Plus är en programvara för Exchange server rapportering. Den ger detaljerade rapporter om Exchange-mailboxar, storlek, mappar, Exchange-servrar, Active Directory och hela Exchange Infrastrukturen.

ManageEngine Firewall Analyzer
Firewall Analyzer är en webbaserad lösning för analys och rapportering av brandväggsloggar. Ingen agent behöver installeras på de övervakade systemen.

ManageEngine IT360
IT360 är en integrerad lösning för hantering av hela nätverket och ger en holistisk bild av infrastrukturen. 360 gradig integrering av teknik, människor och processer - ITIL.

ManageEngine NetFlow Analyzer
NetFlow Analyzer är en lösning för analys och undersökning av nätverkstrafik som innehåller administrationsverktyg för routrar, switchar och WAN acceleratorer. NetFlow Analyzer stödjer sFlow, jFLow, IPFIX och Netstream.

ManageEngine Password Manager Pro
Password Manager Pro är en säker förvaringsplats och hantering av delad känslig information i företag såsom lösenord, dokument och digitala identiteter.

ManageEngine OpManager
OpManager är en komplett lösning för nätverksövervakning som erbjuder avancerad övervakning av routers, WAN, Switches, brandväggar, VoIP-tjänster, fysiska servrar, Virtuella servrar (VMware/ Hyper-V), DNS, MS Exchange, MS SQL och annan IT-infrastruktur.

ManageEngine RecoveryManager Plus
RecoveryManager Plus är ett verktyg för backup och återställning av Active Directory. Använd verktyget för att säkerhetskopiera Active Directory data och återställa eller rulla tillbaka ändringar genom att välja återställningspunkt.

ManageEngine Security Manager Plus
Security Manager Plus är en sårbarhetsskanner som upptäcker sårbarheter i nätverket och åtgärdar dem.

Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka