On-premises
On-premises
Denna produkt finns för lokal installation i er IT-miljö eller er valda PaaS-lösning.

Logghantering
för MSSP

EventLog Analyzer MSSP som hjälper Managed Security Service Providers att övervaka och hantera loggar från kunder över hela världen.

Skalbar logghantering
utan gränser

Som managed security service provider kan det ibland vara utmanande att hantera loggdata för dina kunder. Att samla in, lagra, analysera och härleda säkerhetsinsikter och hantera efterlevnad med hjälp av loggarna från flera kunder är ingen lätt uppgift. Då är EventLog Analyzer det perfekta logghanteringsverktyget för MSSP:er.

EventLog Analyzer MSSP

Kundanpassade dashboards

EventLog Analyzers administratörskonsol ger fullständig insyn i händelserna som händer i dina kunders nätverk med en anpassningsbar dashboard för varje kund. Detta låter dig välja de mätvärden du vill övervaka för en viss kunds miljö.

En managementkonsol för alla kunderna
MSSP:er kan hantera alla sina kunders servrar genom att installera hanterade servrar på varje plats och övervaka loggar från en enda konsol, en funktion som är mycket eftertraktad av NOC- och SOC-team.

EventLog Analyzer MSSP

Serverspecifika rapporter

Med mer än 1 000 färdiga rapporter låter EventLog Analyzer dig generera efterlevnadsbaserade och händelsebaserade rapporter specifika för varje kund. Du kan också schemalägga rapporter så att de automatiskt genereras och skickas regelbundet till dina kunder.

EventLog Analyzer MSSP

Några utvalda funktioner

Intuitiva admin-dashboards

360-graders överblick över vad som händer på var och en av dina kunders hanterade servrar.

Rebrand

Skapa en personlig varumärkesupplevelse för dina kunder som passar ditt varumärke.

Varnas vid säkerhetsincidenter

Realtidsvarningar i EventLog Analyzer är byggd för att hjälpa dig konfigurera vilka enheter som behöver övervakas och skickar realtidsmeddelanden via e-post eller SMS.

Tillgänglighet

För att undvika driftstopp av tjänsten stöder EventLog Analyzer arkitektur med hög tillgänglighet.

Skalbar logghantering

Bygg en skalbar arkitektur, ha multi-geografiska övervakningsmöjligheter och skapa serverspecifika rapporter för att spåra händelserna som händer på varje hanterad server.

Stödjer din tillväxt

Du kan lägga till så många hanterade servrar du vill och länka dem till administratörskonsolen för att få fullständig insyn i händelserna i var och en av dem.

Ladda ner och testa i 30 dagar

Ladda ner en fullt fungerande version av produkten och testa i 30 dagar. Vi bjuder på support under utvärderingsperioden.

Fyll i dina uppgifter för att komma igång.

Lösningsöversikt

Ta del av de utmaningar MSSP:s kan uppleva och hur EventLog Analyzer MSSP kan hjälpa tjänsteleverantörer, SOC:ar mm att övervaka och agera på händelser i kunderna IT-miljö.

Läs lösningsöversikten

Boka demo

Fyll i formuläret för att boka en webbdemo med en av våra specialister.