GUIDE

Den ultimata köpguiden för Privileged Access Management (PAM)

Allt du behöver veta när du väljer PAM-lösning för din organisation.
Hantera Privilegier Effektivt

Utmaningar och lösningar i det moderna cyberlandskapet

I dagens cyberlandskap utgör privilegier en integrerad del av ett företags affärskritiska komponenter, såsom operativsystem, katalogsystem, hypervisorer, molnapplikationer och automationsprocesser. Cyberkriminella är intresserade av dessa privilegier eftersom de kan göra det möjligt för dem att få enkel tillgång till en organisations mest kritiska tillgångar.

För infrastruktur- och verksamhetsledare, IT-chefer och säkerhetspersonal med ansvar för identitetssäkerhet kan det vara en utmaning att välja rätt PAM-verktyg (Priviled Access Management) som passar deras krav från verksamheten på grund av den växande hotbilden. Att säkra, övervaka, styra och granska privilegierad åtkomst över hela organisationen är avgörande för att skydda verksamhetskritiska tillgångar från både interna och externa hotvektorer och bevisa efterlevnad av branschlagar, tillsynsorgan och cyberförsäkringsbolag.

Men var börjar du? Och när du väl har börjat, kommer ditt verktyg att skala med de föränderliga mognadsnivåerna på PAM-marknaden?

PAM köpguide + checklista

Denna PAM-köpguide hjälper dig att komma igång med PAM genom att förse dig med alla grundläggande och nödvändiga detaljer för att hjälpa dig välja en PAM-lösning som är rätt för varje scenario och som visar hur du kan stärka din säkerhet, samt hur rätt PAM-verktyg hjälper dig att uppnå optimala resultat för verksamheten.

Du får också en checklista för leverantörsbedömning som hjälper dig att jämföra PAM-leverantörer under din utvärderingsprocess.

Har du en fråga?

Har du en fråga kan du starta chatten eller använda vår kontaktsida så hjälper vi dig.

Ladda ner guiden