Teknikbloggen

Rakt på sak – med fokus på teknik

Video: Santhosh Mahiban, ServiceDesk Plus specialist ser fram emot MEA 2016

Posted by Markus Arvidsson

2016-sep-02 10:49:24

Blivande besökare till årets ManageEngine användarkonferens kan se fram emot att byta erfarenheter, lära sig nya saker och bli inspirerade. Santhosh Mahiban, produktspecialist på ServiceDesk Plus kommer till konferensen för att hålla i Servicedesk spåret under dag 2 tillsammans med Mathias Karlsson på Inuit och för att lyssna på kunder och partners.

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, Helpdesk, MEA 2016

Träffa specialister från ManageEngine one-to-one på MEA 2016

Posted by Markus Arvidsson

2016-aug-30 08:54:00

 ManageEngines Användarkonferens 2016 (MEA 2016) kommer besökarna både få lyssna och prata med kunder, partners, oss på Inuit samt specialister från ManageEngine. Att få prata med andra kunder i samma situation har varit uppskattat under tidigare konferenser och är också en viktig ingrediens i årets konferens. Jag vill lyfta fram en annan viktig anledning till att delta på MEA och det är att få möjligheten att prata direkt med specialister från ManageEngine som sitter med i utvecklingsteam för de olika produkterna.

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, MEA 2016

Windows security: Now is the time to take action

Posted by Derek Melber

2016-aug-10 21:30:00

Derek Melber, Active Directory MVP och Technical Evangelist på ManageEngine ger en introduktion till vad han kommer att prata om på sina sessioner om Windows säkerhet på ManageEngine Användarkonferens 2016 den 5-6 oktober.

ManageEngine is dedicated to helping organizations better understand, configure, and maintain the security settings required to help protect Active Directory and Windows servers. We've been touring the world this year to spread the word, and have visited over 15 countries so far!

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, MEA 2016

Välkommen att delta på ManageEngine Användarkonferens 2016

Posted by Markus Arvidsson

2016-jul-08 10:32:16


Den 5 oktober öppnar vi portarna till den 6:e ManageEngine Användarkonferens (MEA 2016) som vi arrangerar i Stockholm under två dagar. Det är ett mycket uppskattat event där våra ManageEngine kunder får möjlighet till erfarenhetsutbyte, lyssna på andra användare, knyta nya kontakter, lära sig nya saker och träffa specialister från ManageEngine. 

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, MEA 2016

[VIDEO] Välkommen på utbildning i ServiceDesk Plus

Posted by Erik Tjärnqvist

2016-feb-04 11:34:33

Snart är det dags för utbildning i ManageEngine ServiceDesk Plus och Santhosh Mahiban, som kommer leda kursen, ger här en videohälsning till alla ServiceDesk Plus användare runtom i Sverige. 

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, Helpdesk

Unik Active Directory Security Baseline Workshop [VIDEO]

Posted by Markus Arvidsson

2015-aug-11 09:30:00

Under det senaste året har vi anordnat tre webinar med fokus på Active Directory i samarbete med Derek Melber, Active Directory MVP och Technical Evangelist på ManageEngine.

I oktober ger vi oss ut på en roadshow tillsammans med Derek där han delar med sig av sin erfarenhet och kunskap om hur man skapar en säker Windowsmiljö.I videon nedan ser du Dereks personliga inbjudan till workshopen där han beskriver vad du kommer att lära dig under denna intensiva dag. 

Läs mer Go to top

Topics: IT-säkerhet, Active Directory

ADAudit Plus vinner läsarnas pris av WindowSecurity.com

Posted by Markus Arvidsson

2015-jul-02 11:00:45

Vi är stolta att kunna meddela att ManageEngine ADAudit Plus röstades nyligen fram som vinnare i Network Auditing kategorin i 2014 WindowSecurity.com Readers Choice Awards. ADAudit Plus fick hela 25 procent av rösterna. För att sätta det i perspektiv, fick ADAudit Plus nästan dubbelt så många röster som den som kom tvåa i omröstning bland sitens läsare.

Läs mer Go to top

Topics: ManageEngine, Active Directory, Nyheter

Web Application Firewall vs Intrusion Prevention System

Posted by Per-Ola kask

2015-apr-09 14:57:00

Vi är alla bekanta med Intrusion Prevention System (IPS). Men vad är allt detta prat om Web Application Firewall (WAF)? Vad är en Web Application Firewall och hur skiljer den sig från en IPS? Först, låt oss ta en snabb titt på Intrusion Prevention, dess fördelar och nackdelar. Sen tittar vi på hur en WAF fungerar och hur den skiljer sig från en IPS.

Läs mer Go to top

Topics: IT-säkerhet

Dela gärna!
    

Teknikbloggen

Tips & tricks och kunskap för dig som är IT-specialist eller har ett intresse för hur teknik kan förenkla din vardag och göra dig mer proaktiv.

Prenumerera via e-post

Ladda ned vår kundtidning

Senaste inlägg

Gå till Inuitbloggen

Senaste på Inuitbloggen