Plattform för databassäkerhet

DbProtect är en skalbar säkerhetsplattform för databaser som gör det möjligt för organisationer att säkra sina relationsdatabaser både on-premises och i molnet.

Enterprise database
security platform

Databaser innehåller känslig information vilket gör dem till ett högt värderat mål för cyberbrottslingar som ständigt letar efter sätt att få tillgång till värdefull data för stor ekonomisk vinning. Trustwave DbProtect hjälper din organisation att övervinna resursbegränsningar för att avslöja fel i databaskonfiguration, problem med åtkomstkontroll, saknade patchar och andra svagheter som kan leda till dataläckage och missbruk och andra allvarliga konsekvenser.

DbProtect

Fördelar

Hög skalbarhet

Hög skalbarhet med realtidsvy och skydd mot avancerade insiderhot.

Starkt skydd

Starkt skydd för kritiska databaser i hela organisationen - både on-premises och i molnet.

Realtidsdashboard

En realtidsvy av databastillgångar, sårbarheter, risknivåer, användarrättigheter, avvikelser och incidenter via en enda intuitiv dashboard.

Reagera på händelser

Förmågan att upptäcka, varna och vidta korrigerande åtgärder mot misstänkta aktiviteter, intrång och policyöverträdelser.

Compliance rapporter

Rapporteringsfunktioner för compliance i flera typer av affärs-, säkerhets- och regleringspolicyer.

Spiderlabs

Omfattande och kontinuerligt uppdaterad analys och kunskapsdatabas för relationsdatabaser och big data med stöd av Trustwave SpiderLabs.

Beställ en utvärdering

Beställ en utvärdering av produkten i er miljö. Vi bjuder på support under utvärderingsperioden.

Fyll i dina uppgifter för att komma igång.

The changing face of
database security [3:09]

I denna video diskuteras utmaningar som organisation står inför för att säkra data, hur de förändrar sin strategi för att möta dessa utmaningar och vilka verktyg som finns tillgängliga.

Boka demo

Fyll i formuläret för att boka en webbdemo med en av våra specialister.