IT-säljare med
intresse för teknik

Om Inuit

I snart 20 år har vi levererat IT-lösningar till våra kunder tillsammans med våra partners på den nordiska marknaden. Visste du att många av oss har arbetat här mer än halva den tiden och en del längre än så! Det säger ett och annat om vår företagskultur. Vi håller örat mot rälsen och värdesätter ett modernt arbetssätt där vi konstant ser över våra arbetsprocesser samtidigt som vi har väldigt roligt ihop. Vi erbjuder ett väldigt fritt jobb med stora utvecklingsmöjligheter, är det säljpunkter nog?

I vårt ManageEngine team jobbar vi tight i funktioner som sälj, marknad och teknik. Vi jobbar mot gemensamma mål för att säkerställa kundnöjdhet och en långsiktig marknadsutveckling. Vi arbetar med modern försäljning och inbound marketing för att effektivisera vårt arbete. Vem vill alltid sälja till varma leads? Du!

 

Ditt nya jobb?

I rollen som säljare i vårt ManageEngine team ges du möjligheten att arbeta med en modern försäljning där dina leads är varma och försäljningen är ännu hetare. Du ansvarar för hela säljcykeln och arbetar dagligen med att kvalificera varma leads. Är du en fena på sociala medier? Gå loss med social selling och bygg din pipeline ännu starkare och större!

Rollen innebär även:

  • Digital försäljning (chatt, webb, sociala medier, telefon och webbmöten). Målet är att ta ett lead till demo via webb/på plats
  • Matcha kundens problem med rätt lösning från ManageEngine
  • Ägarskap för hela säljcykeln, prospektering till stängd affär, i HubSpot
  • Hålla demo via webb/på plats
  • Du arbetar nära vår tillverkare ManageEngine
  • Du samarbetar med våra partners

Om dig

Är du initiativtagaren som drivs av att bygga relationer och stänga affärer? Vi ser att du som vår nya kollega bygger relationer utan besvär, tar dig an nya saker utan att blinka och har stor förståelse för IT och de problem som kan lösas för våra kunder.

Du bör vara:

  • En självständig och initiativtagande, social relationsbyggare
  • Tekniskt intresserad och förstå IT för att kunna matcha kundens problem med rätt lösning
  • Nyfiken på att lära dig nya saker och skapa nya kontakter
  • Ha ett intresse för produktförsäljning

Meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning av IT-produkter.

Känner du igen dig i vår beskrivning, och är redo på att bli en del av vårt ManageEngine team? Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan idag - vi ser fram emot att lära känna dig!

Rekryteringsansvarig:

Erik Tjärnqvist
Product Manager på Inuit
E-post: erik.tjarnqvist@inuit.se
Telefon: 070-256 00 38

Mer om Erik på våra medarbetarsidor.

Ansök nu