ITSM - Helpdesk

ServiceDesk Plus vinner Readers Choice Awards för Helpdesk produkter

winner240
ManageEngine ServiceDesk Plus röstades fram till vinnare i HelpDesk kategorin av WindowsNetworking.com Readers 'Choice Awards. BMC Software Trackit och Help Desk Pilot kom på andra respektive tredje plats.
 
Detta är andra gången som ManageEngines kunder har röstat fram ServiceDesk Plus som sin bästa IT-helpdesk produkt, vilket gör ServiceDesk Plus en ”WindowsNetworking.com Readers 'Choice Award Winner”.
 
WindowsNetworking.com är ett stort internationellt IT-forum även om det är störst i USA och varje år låter de sina läsare och forummedlemmar rösta fram sina favoritprodukter i olika kategorier.
 
De som röstat fram ServiceDesk Plus består av helpdesk chefer, IT-chefer, nätverksadministratörer, systemadministratörer, utvecklare, systemanalytiker, IT-chefer, CTOs och andra tekniker över hela världen. Att ManageEngine ServiceDesk Plus återigen har röstats fram som den bästa helpdesk lösning i branschen - framför andra lösningar på marknaden - av en sådan bred målgrupp gör det ännu roligare att vinna utmärkelsen.

ServiceDesk Plus kunder är mycket nöjda

Årets utmärkelse bekräftar att ManageEngines tillväxt är stark och att en bidragande orsak till det är att kunder delar med sig av hur nöjda de är med sina helpdeskprogramvaror. Dessutom slog ServiceDesk Plus marknadsledare som BMC genom att få 31 procent av läsarnas röster. Det är mer än dubbelt så många röster som BMC (15 procent) och fyra gånger mer än andra helpeskverktyg. Läs mer
 
En sak är säkert och det är att ManageEngine värdesätter sina kunder. Är du inte kund idag är du välkommen att testa ServiceDesk Plus som finns i flera versioner beroende på dina behov. ServiceDesk Plus Standard Edition är nu gratis för alla våra kunder utan några begränsningar. Tack för ert fortsatta stöd!

Mer om ServiceDesk Plus
 
 

Markus Arvidsson

Markus brinner för teknik som skapar värde för verksamheten. Han delar med sig av intressanta artiklar, lyfter fram specialister inom olika områden samt reflekterar om säkerhet och smarta IT-system.

markus.arvidsson@inuit.se

Prenumerera på bloggen

Håll koll på senaste nytt genom att prenumerera. Vi levererar nyheterna direkt i din inkorg!