ManageEngine ITSM - Helpdesk Teknik

ServiceDesk Plus utbildning i Stockholm, Göteborg och Malmö

I oktober är det åter äntligen dags för utbildning i ServiceDesk Plus. ServiceDesk Plus Education Days 2017 startar i Stockholm den 17-18 oktober för att sedan fortsätta i Göteborg och Malmö veckan efter, 23-24 resp. 26-27 oktober.

Det är en 2-dagars ”på plats-utbildning” som bygger på cases med olika scenarier, best practice och täcker de ämnen och områden som vi tycker är viktiga att behärska och som kunder ofta har frågor och funderingar om. Vi fokuserar mindre på installation eller enstaka funktioner utan mer på hur ni kan effektivisera arbetet i er Service Desk med hjälp av produktens olika moduler.
 
Årets utbildare är Santhosh Mahiban från ManageEnigine, som en del av er kanske redan känner igen från våra tidigare användarkonferenser och utbildningar. Förutom Santhosh, kommer även jag tillsammans med min kollega Mathias Karlsson närvara som sidekick´s. 
 

Videohälsning inför ServiceDesk Plus Education Days 2017

Santhosh ser fram emot att komma till Sverige för att träffa er! Inte bara för att, förhoppningsvis, lära er något nytt, utan också höra om era utmaningar och frågeställningar. 
 
I denna video hälsar han dig välkommen till utbildningen.
 


Dessa utbildningar är vanligtvis mycket uppskattade, så om ni använder
ServiceDersk Plus, passa på att utnyttja möjligheten att lära er lite nytt och träffa andra användare för att utbyta erfarenheter. 

 

Mattias Sundberg

Mattias jobbar som leveransansvarig på Inuit. Nya utmaningar driver honom framåt! Framför allt att utveckla företags och organisationers sätt att arbeta med IT. Mattias tycker om att hitta lösningar och vägar som gör arbetsvardagen smidigare och mer effektiv för våra för kunder.

mattias.sundberg@inuit.se

2 kommentarer på detta inlägg


Prenumerera på bloggen

Håll koll på senaste nytt genom att prenumerera. Vi levererar nyheterna direkt i din inkorg!