Nu lanserar vi Inuits nya webbplats

Inuit_mockup_blogg

Den senaste tiden har vi jobbat på ett väldigt stort projekt: nämligen vår nya webbplats. Och nu är den äntligen lanserad. Kom och ta en närmare titt!


Vår gamla webbplats, må den vila i frid, fyllde sitt syfte en gång i tiden men vi insåg att den hade blivit hyfsat utdaterad. Vi upplevde att det fanns en del brister och saker som kunde förbättras, både vad gällde tekniken men också gällande hur vi ville presentera oss själva och våra lösningar. Dessutom var den inte responsiv heller.


Fokusområden

Delar av den gamla sidan, landningssidor och bloggen till exempel, låg redan i vårt marknadssystem så det kändes logiskt att bygga vidare på detta när vi skapade den nya webbplatsen.

Sajtens resterande bygge har sedan sin grund, och tar därmed avstamp, i våra lösningsområden. Allt innehåll klassas således efter dessa, snarare än någon annan struktur. Detta för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse.

Och på tal om bästa möjliga upplevelse: nu kommer vi dessutom, inom en snar framtid, kunna erbjuda en homogen upplevelse rakt igenom oavsett om man besöker den svenska eller den engelska versionen av sajten.

Sist men inte minst har vi också kunnat integrera vår webb med marknad och sälj på ett betydligt bättre sätt än tidigare, vilket både effektiviserar och förenklar en hel del arbete.

Mål med nya webbplatsen

Målen med den nya webbplatsen är flera; dels ska den kunna förmedla en bra bild av oss här på Inuit, likväl som våra lösningar. Men den ska också få besökare att känna sig välkomna, samt göra det så lätt som möjligt för dem att hitta den information de behöver.

Ett led i det är vår prenumerationssida där du som besökare kan kan uppdatera din information och intresseområden för att på så sätt skräddarsy dialogen med oss.

I samma veva hoppas vi att besökare ska uppfatta oss som personliga och enkla att komma i kontakt med.

Som ett exempel på det kan du enkelt hitta mer information om oss alla på våra medarbetarsidor, och kanske använda chatten för att ta kontakt. Eller så passar du bara på att klicka runt och utforska den nya sajten.

 

Markus Arvidsson

Markus brinner för teknik som skapar värde för verksamheten. Han delar med sig av intressanta artiklar, lyfter fram specialister inom olika områden samt reflekterar om säkerhet och smarta IT-system.

markus.arvidsson@inuit.se

Prenumerera på bloggen

Håll koll på senaste nytt genom att prenumerera. Vi levererar nyheterna direkt i din inkorg!