ManageEngine

ManageEngine fortsätter växa i Sverige

erik-inuitforum-446Denna artikel är hämtad ur vår kundtidning Inuit forum som du kan läsa i sin helhet här. 

Vi har en stadig ström av nya kunder och en trogen kundbas som uppskattar det vi gör. Framtiden ser ljus ut, säger Erik Tjärnqvist, produktchef för ManageEngine på Inuit.

ManageEngines kundbas i Sverige växer med mer än en ny kund varje vecka. Kan man hålla den nivån är det fantastiskt bra, menar Erik.

– Våra produkter för Active Directory har haft den snabbaste tillväxten det senaste året, men vår största produkt både när det gäller omsättning och antal kunder är ServiceDesk Plus.

Kunderna använder fler produkter

ManageEngines breda produktportfölj skapar ett ekosystem av produkter som tillgodoser olika behov, men som också interagerar med varandra.

– Majoriteten av kunderna använder idag två eller fler produkter från ManageEngine. Lösningarna håller en hög utvecklingstakt vilket gynnar kunderna  form av ny funktionalitet.

Våra kunder är mycket nöjda.

Stötta kunderna

– Vår största utmaning är att utveckla våra befintliga kunder och se till att de får den uppbackning de behöver, säger Erik. Vår ambition är att stötta våra kunder och partner så de får ut ännu mer av produkterna genom att upplysa och visa hur man använder alla funktionerna. Vi gör en hel del idag men vi kommer göra ännu mer framöver. Bland satsningarna finns utbildningar, seminarier och Tips & Tricks på vår blogg inder Teknik.

Läs Inuit forum

 

 

Markus Arvidsson

Markus brinner för teknik som skapar värde för verksamheten. Han delar med sig av intressanta artiklar, lyfter fram specialister inom olika områden samt reflekterar om säkerhet och smarta IT-system.

markus.arvidsson@inuit.se

Prenumerera på bloggen

Håll koll på senaste nytt genom att prenumerera. Vi levererar nyheterna direkt i din inkorg!