IT-säkerhet ITSM - Helpdesk

Inuit på Virtualiseringsdagen 2014

selfieIgår deltog Inuit med ManageEngine och Bitdefender på Virtualiseringsdagen 2014 som är ett årligt IT-event i Malmö med ca 250 deltagare samt ett antal sponsorer. Inuits partner Viridis IT (nu Tele2 ) som arrangerar eventet har etablerat det som det största årliga eventet i södra Sverige.

Vi som var på plats, Erik Tjärnkvist, Mathias Karlsson och Markus Arvidsson, är mycket nöjda med den respons vi fått från deltagarna under dagen. Under förmiddagen hade vi två välfyllda seminariepass om ManageEngine och Bitdefender. Här kommer en kort summering:

Ta din IT-avdelning till en högre nivå med ManageEngine

Här visade Erik och Mathias hur man kan bygga processer i och mellan ManageEngines produkter för helpdesk och nätverksövervakning. Med ett enkelt exempel som alla kan relatera till visade de hur produkterna samverkar.

mathias400x

Mathias Karlsson förklarade kortfattat ITIL-processen i ServiceDesk Plus.

erik400

Erik Tjärnqvist visade live hur integrationen mellan OpManager och ServiceDesk Plus fungerar.

Next Generation Security: Duduplicating AV Operations

Brian Ziegler och Martin Hansen från Bitdefender visade hur Bitdefenders unika teknologi för virtuella miljöer levererar hög säkerhet och samtidigt spar på resurserna i den virtuella miljön. Detta betyder påtagliga besparingsmöjligheter.

bitdefender400

Martin Hansen demonstrerar Bitdefender GravityZone för virtuella miljöer.

 

 

Markus Arvidsson

Markus brinner för teknik som genererar verksamhetsnytta. Han delar med sig av intressanta artiklar och nyheter samt sina egna reflektioner.

markus.arvidsson@inuit.se

Prenumerera på bloggen

Håll koll på senaste nytt genom att prenumerera. Vi levererar nyheterna direkt i din inkorg!