MSP-lösningar för dig som erbjuder IT som tjänst (molntjänster)

IT-företag som erbjuder IT som tjänst (molntjänster) även kallat MSP (Managed Service Provider), växer stadigt. Vi har ett utbud av lösningar som hjälper dig som driftorganisation att erbjuda bra och kostnadseffektiva tjänster till era kunder.

Bitdefender Cloud Security for Endpoints
Bitdefender Cloud Security for Endpoints är en molnbaserad antiviruslösning som är enkel att komma igång med och finns i versioner för företag och MSP:er som erbjuder IT-säkerhet som tjänst.

CryoSPE – Email Archiving for SPE
Cryoserver Server Provider Edition (CryoSPE) gör det möjligt för Internet Service Providers (ISP), SaaS-företag och webbhotell att gå in i marknaden för epostarkivering med en extra intäktsgenererande tjänst som bräddar deras utbud.

Trustwave MailMarshal Service Provider Edition
Trustwave MailMarshal Service Provider Edition (SPE) är en lösning för Managed Service Providers (MSP:s) och Internetleverantörer, vilket möjliggör kompletta driftade tjänster för e-postsäkerhet.

ManageEngine Desktop Central MSP (Extern länk)
Desktop Central MSP är en lösning för administration och rapportering av Windows servrar och klienter på distans för MSP. Lösningen kan hantera 1000-tals servrar och klienter och automatisera all typ av systemadministration.

ManageEngine ServiceDesk Plus - MSP
ServiceDesk Plus - MSP är en webbaserad ITIL-baserad kundtjänstmjukvara med integrerad Inventeringsmodul byggd speciellt för Managed Service Providers.

SyncShield MDM for Service Providers
SyncShield MDM for Service Providers är en kraftfull Mobile Device Management (MDM) lösning utvecklad för driftpartners som vill erbjuda MDM tjänster till sina kunder.

Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka