Webbsäkerhet

Internet och dess möjligheter har revolutionerat vårt sätt att arbete de senaste 20 åren. En verksamhet kan marknadsföra sig mot miljontals kunder på sätt som bara tar några minuter i anspråk. Samtidigt blir vi ständigt påminda om de risker som detta fantastiska media för med sig; våra verksamheter är ständigt tillgängliga och därmed också ständigt exponerade för attacker och hot.

Internet har idag blivit det vanligaste sättet att infektera användares datorer. Ändå har många verksamheter ännu inget skydd som kontrollerar webbtrafiken och vad som laddas ned. Produktiviteten hos de anställda kan ökas genom att även kontrollera vilka sidor som får besökas och när. Brandväggen fyller givetvis en mycket viktig funktion för att skydda ditt nätverk, segmentera ditt nätverk och ge skyddade anslutningar till detta även från utsidan av nätverket. Inom den här sektionen hittar du produkter som löser säkerhetsproblem och höjer effektiviteten inom organisationen relaterat till webbtrafik.

Produkter

Check Point Security Gateways
Check Point Security Gateways är en flexibel säkerhetslösning som kan anpassas efter dina behov. Ingående komponenter: Security Appliances, Security Software blades, Virtualization Security och Remote Access.

Check Point Security Management
Check Points unika managementlösning finns att få som appliance eller som programvara. Båda erbjuder samma unika förmåga att från en central punkt för hantera alla Check Points produkter.

Trustwave Secure Web Gateway
Trustwave Secure Web Gateway är en Unified Web Security Gateway lösning som levererar patenterad aktiv realtids innehållsanalys, URL-filtrering, innehållscaching och applikationskontroll.

Trustwave Web Filtering and Reporting Suite
Appliance-baserad lösning för URL-filtrering, övervakning i realtid, rapportering och applikationskontroll.

Trustwave WebMarshal
Trustwave WebMarshal är en mjukvarubaserad säkerhetswebbgateway som kontrollerar all inkommande och utgående webbtrafik och har ett regelverk där surftrafiken kan styras i detalalj.

 

Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka