Klientsäkerhet

Klienten i ett nätverk är den sista länken i kedjan för att säkra er IT-mlijö. Dagens mobila arbetsmiljö ställer högre krav än någonsin på säkerheten på klienterna. Framför er klient sitter en av era anställda. De har rätt att förvänta sig ett effektivt arbetsredskap som ger dem kommunikationsmöjligheter, informationskällor och lagringsmöjligheter. IT-avdelningens roll är att också försöka tillgodose användarnas behov av flexibilitet, mobilitet och effektivitet utan att äventyra säkerhet och övergripande produktivitet.

Under den här sektionen hittar du ett antal lösningar som löser säkerhetsproblem relaterade till klienterna i ert nätverk och kan hjälpa till att göra er miljö säkrare och er vardag lättare. Givetvis finns här de traditionella antiviruslösningarna men även applikationskontroll, portkontroll, åtkomstkontroll i form av fullskalig NAC-lösning och mycket mer.

Produkter

Avecto Defendpoint
Avecto Defendpoint är en proaktiv och modulärt klientsäkerhetsprodukt som skyddar ditt operativsystem, användare och företagsdata. Defendpoint tillhandahålla skydd i tre lager för att övervinna okända hot och säkerställa att användarupplevelsen fortfarande prioriteras högt. 

Check Point Endpoint Security
För att försvara sig mot hela spektret av endpoint attacker kombinerar Check Point Endpoint Security alla klientsäkerhetsfunktioner i en enda, centralt administrerad agent och erbjuder en total säkerhetlösning med en enkel användarupplevelse.

Safend Data Protection Suite
Safend's Data Protection Suite ger kompletta synlighet, kontroll och skydd av företagets endpoints.

Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka