E-postsäkerhet

Mer än 80% av verksamhetens kommunikation sker via e-post. Att skydda denna kommunikation, se till att rätt kommunikation träffar rätt användare, att e-posten inte innehåller skadlig information eller kod som kan skada den anställde eller verksamhetens IT-miljö är en av varje verksamhets huvudprioriteringar idag.

Verksamheten måste skyddas mot riktade attacker, spam, skadlig kod och okunniga användares misstag eller informationsstölder. För verksamheten är det också ofta viktigt att kunna få spårbarhet på den kommunikation som sker och att säkerställa att kommunikationen sparas som verifikation och backup om något händer. Såväl e-post som annan kommunikation behöver givetvis skyddas av en brandvägg. Under den här sektionen hittar du produkter som löser säkerhetsproblem relaterade till e-postkommunikation.

Produkter

Check Point Security Gateways
Check Point Security Gateways är en flexibel säkerhetslösning som kan anpassas efter dina behov. Ingående komponenter: Security Appliances, Security Software blades, Virtualization Security och Remote Access.

Check Point Security Management
Check Points unika managementlösning finns att få som appliance eller som programvara. Båda erbjuder samma unika förmåga att från en central punkt för hantera alla Check Points produkter.

Cryoserver - Email Archiving
Cryoserver ™ är en säker, snabb och pålitlig arkiveringslösning för epost. Cryoserver gör det möjligt för organisationer att samla in, lagra och spara alla e-post och snabbmeddelanden säkert och ”temper proof”. Användare kan snabbt och enkelt hitta bland all epost och bilagor återfinns.

Cryptshare
Med Cryptshare kan du säkert överföra stora filer mellan många olika typer av enheter vilket ökar rörligheten och avlastar epostsystemet. Cryptshare kan integreras med MS Outlook och Lotus Notes.

Trustwave Secure Email Gateway
Trustwave Secure Email Gateway är en mångsidig, kraftfull och skalbar e-postsäkerhetslösning kompatibelt med alla nätverksmiljöer. Den integrerar e-postskydd, anti-spam, inkommande/utgående innehållsanalys, policy/efterlevnad, skydd mot dataläckage och rapportering till ett enda, flexibel och lätthanterlig lösning.

Trustwave Email Content Manager
Trustwave Email Content Manager är en e-postfilterlösning för Microsoft Exchange Server som hjälper organisationer att skapa en säker miljö för anställda, fri från trakasserier och stötande material.

Trustwave Secure Email Server
Trustwave SES upprätthåller automatiskt säkerhetspolicies och utnyttjar sig av innehållsövervakning och filtreringsteknologi för att möta standarder för regelefterlevnad och skydd mot dataläckage.

Trustwave MailMarshal Service Provider Edition
Trustwave Service Provider Edition (SPE) är en lösning för Managed Service Providers (MSP:s) och Internetleverantörer, vilket möjliggör kompletta driftade tjänster för e-postsäkerhet.

Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka