Dataskydd

Den information som skapas inom verksamheten utgör en stor tillgång, oavsett om den är känslig eller ej. Fler och fler upptäcker behovet av att säkra informationen så att den inte hamnar i orätta händer och samtidigt är lättillänglig för de som skall komma åt den. Att skapa en fullständig lösning mot informationsläckage kräver ofta stora omställningar i verksamheten, men man kan med enkla medel komma en lång bit på vägen utan att detta upplevs som krångligt för medarbetarna.

Här nedan hittar du enkla lösningar på svåra problem. Allt från att kryptera hårddiskar på nätverkets klienter och anslutna portabla minnen, kryptera viss information när den flyttas via e-post eller portabla enheter till säkra ”container-lösningar”, ofta kallade file/folder-lösningar. Våra lösningar för klassificering av information är en viktig del i att skydda informationen mot dataförlust. Genom att utgå från verksamhetens behov, hitta de prioriterade säkerhetsriskerna och införa transparenta system som användarna förstår kan man snabbt bli mycket mindre sårbar utan ökad administration.

Produkter

Blockmaster SafeStick
SafeStick är ett säkert USB-minne som omedelbart skyddar all lagrad data automatiskt med hårdvarukryptering och ett starkt lösenord.

Check Point Security Gateways
Check Point Security Gateways är en flexibel säkerhetslösning som kan anpassas efter dina behov. Ingående komponenter: Security Appliances, Security Software blades, Virtualization Security och Remote Access.

Check Point Security Management
Check Points unika managementlösning finns att få som appliance eller som programvara. Båda erbjuder samma unika förmåga att från en central punkt för hantera alla Check Points produkter.

Cryptshare 
Med Cryptshare kan du säkert överföra stora filer mellan många olika typer av enheter vilket ökar rörligheten och avlastar epostsystemet. Cryptshare kan integreras med MS Outlook och Lotus Notes.

Safend Data Protection Suite
Safend's Data Protection Suite ger komplett synlighet, kontroll och skydd av företagets endpoints. Den har ett intuitivt gränssnitt, nästan omöjligt att kringgå, och garanterar uppkoppling och produktivitet, utan att ge avkall säkerhet eller prestanda.

Wave Data Protection
Wave Data Protection gör skyddsmurar irrelevanta. Wave aktiverar och hanterar de självkrypterade diskar (SEDS) och trusted platforms modules (TPMS), eller säkerhetschips, som alla redan är inbäddade i många enheter 

Kontakta oss
Namn: *
Telefon: *
E-post: *
Företag: *
Ditt meddelande:
* Obligatoriskt fält
Skicka